WAV-E TRAINING MET PERSONAL COACHING

Wav-e is een EMS training en staat voor elektrische spierstimulatie.

wav

WAT IS WAV-E-TRAINING

Wav-e is een EMS training en staat voor elektrische spierstimulatie. Dit is een trainingsprogramma waarin de spieren worden gestimuleerd en versterkt door elektroden die worden verwerkt. De power suit en dus ook de elektroden zijn draadloos verbonden met een extern trainingsapparaat.

HOE WERKT WAV-E OPLEIDING?

Voor een WAV-e training trek je de speciale Wave-e onderpak of een gelijkaardig aan dat vochtig gemaakt wordt en vervolgens de power suit. De elektroden die in het pak zijn verwerkt, zijn verbonden met WAV-e via blauwe tand. Vervolgens kan de trainingsintensiteit voor de verschillende spiergebieden worden. Zodra uw programma begint, gebeurt in principe hetzelfde als bij preventieve krachttraining. Het verschil is dat dit effect wordt versterkt door het gebruik van elektriciteit impulsen. Afhankelijk van het WAV-e programma, zijn er verschillende intervallen tussen de elektrische impulsen.

WIE KAN WAV-E TRAINING GEDAAN?

In principe kan de WAV-e gedaan worden door iedereen, zelfs mensen met reuma, artose, rugproblemen en fibromyalgie met uitzondering van:

Verhoogd risico op trombose

Verhoogd risico op bloedingen

Hartritmestoornissen

Elektronisch geïmplanteerd zoals pacemakers

epileptische aandoeningen

Recente kwetsuren, medische ingrepen, recente hernia, open wonden, ziekte en lichamelijke ziekten in het gebied waar EMS wordt toegepast

Stents in de kransslagader (coronaire stents)

zwangere vrouwen

Er zal altijd een intake opgesteld worden met u om te overlopen en uw conditie om uw gezondheid vast te stellen.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DE WAV-E?

RUG KLACHTEN
Versterking van de rugspieren zonder zware belasting. Door EMS-training kan zelfs rugpijn worden voorkomen.

SPIEROPBOUW
Door meerdere spiergroepen te trainen met dynamische beweging en WAV-e, kan uw prestaties in een mum van tijd verbeteren door ook in de diepere lagen te gaan van de spieren.

METABOLISME EN AFVALLEN
WAV-e bouwt je spieren om je verbranden te laten stijgen, en stimuleert ook de bloedcirculatie en de doorbloeding van de huid, energieverbruik op de lange termijn wordt verbruikt. Dit van start zijn beurt dat gewicht en lichaamsvet lager worden en jouw stofwisseling op volle snelheid wordt gebracht. Als gevolg hiervan ontstaan ​​uw lichaamsvetpercentage in combinatie met een goed voedingplan.

CELLULITIS
De speciale elektrische impulsen van WAV-e zorgen voor een steviger bindweefsel en gaan de strijd aan met cellulitis. Bovendien wordt de productie van collageen en worden dieen vetkussentjes en dijen effectief.

HOELANG DUURT HET VOOR IK RESULTATEN ZIE?

Elke persoon en trainingsprogramma is anders, daarom zal dit voor iedereen anders zijn. Doch je mag verwachten dat je je heel snel sterker gaat voelen en na een 6 tal weken je conditie en contouren beginnen te verbeteren en na 12 tot 24 houd weken* er duidelijke lichaamsverandering is als je aan het plan.
Geen garantie. De lichaamsverandering gaat veranderen met een aangepast voeding schema de training ondersteunt

WAV-E DE TRAINING

Bij de training breng je het onderpak van WAV-e of een gelijkaardig pak, handdoek, en sportschoenen mee blootvoets is af te raden. Onder het WAV-e onderpak wordt geen ondergoed van BH gedragen, dit wordt ter plaatse vochtig gemaakt voor een goede geleiding van het WAV-e powerpak pak wat je daar over draagt. Onze powerpakken worden gereinigd met ozon en ontsmet voor in een speciale kast met. Aangezien de hersteltijd van de spieren na een WAV-e training langer dan bij een traditionele krachttraining duurt, mag je slechts één tot twee per week te trainen en dit slecht 15 min. om overbelasting te voorkomen.

IS EEN WAV-E TRAINING DUUR?

WAV-e training is in vergelijking met traditionele fitness ietsje duurder, maar je traint wel met een personal trainer onder begeleiding en dan is het weer erg goedkoop in vergelijking met traditionele fitness waar je een personal trainer zou nemen, dankzij de kortere trainingsduur en snellere resultaten .

Geïnteresseerd? Twijfel niet!

Heeft u nog vragen? Of wenst u meer info over dit fitness center in Merksem? Neem dan gerust contact op met American Fitness wij beantwoorden u zo spoedig mogelijk.

Contacteer ons nu!