De best uitgeruste fitness in Merksen en omstreken

American Fitness & Health staat bekend om zijn uitgebreide waaier en mogelijkheden. Lees hier wat we doen en waarvoor wij bekend staan.

power-plate
Power Plate

MET POWERPLATE LICHT UW DROOMFIGUUR BINNEN HANDBEREIK

Wie een gezond en sterk lichaam wenst, komt het beste langs bij American Fit & Health Center om de Powerplate te Merksem uit te testen. Powerplate is een revolutionaire methode die bestaat uit simpele, korte trainingen. Daarnaast biedt deze fitness ook voedingsbegeleiding en cardiotraining aan. Op die manier bent u bij American Fit & Health Center zeker van een efficiënt en gezond resultaat.

DE VOORDELEN VAN POWERPLATE

De Powerplate versterkt de spieren, verbeterde de bloedcirculatie en de basaal stofwisseling. Door middel van vibratie worden dierenarts en cellulitis begonnen. Elke training duurt slechts 10 à 20 minuten.

Powerplate maakt verklevingen los en zorgt ervoor dat samengeklonterde cellen loskomen en verschrompelen. Door de dieptebehandeling worden de onderhuidse bindweefsels en langdurig verbeterd. U vermagert zienderogen, krijgt een vastgelegde bindweefsel en een zichtbare huid. Ideaal dus voor wie wil afslanken zonder uren te besteden in de fitness.

power-plate
Voedings advies

VOEDINGSADVIES VOOR RESULTAAT

Voor professioneel voedingadvies & begeleiding kunt u bij ons terecht. Wij werken met een programma zodat u alle kcal en macros perfect kan uitvoeren en keuze heeft uit verschillende maaltijden naar ingridienten en kookwijze. Gedaan met eentonig en saai eten en toch resultaat boeken die u zelf bepaald.

VOOR HEN DIE RESULTAAT WILLEN

Zowel topatleten als recreatieve sporters kiezen voor American Fit and Health Center, American Fitness. Wij gaan voor een resultaat in harmonie met de gestelde verwachtingen. En vanaf nu kunnen wij u ook een aanbod doen voor hen weinig tijd hebben in privé sfeer en toch resultaat willen in privé sfeer en vrouw vriendelijk en geen potteers.

KOM VANDAAG NOG LANGS

Twijfel niet langer en kom vandaag nog langs voor professioneel voedingsadvies te Merksem en bespreek samen uw doelen en wensen met een van de coaches. U krijgt een perfect haalbaar schema dat tot de resultaten zal leiden! Contacteer American Fitness gerust voor meer info.

power-plate
Personal Coach

BOEK UW PERSOONLIJKE COACH EN TRAINER TE MERKSEM, SCHOTEN EN DEURNE

Boek een personal coach / trainer te Merksem van American Fit & Health Center. Deze sportschool werkt met zelfstandige personal coaches en trainers die gespecialiseerd zijn in fitness, afslanken, +50 training, ontwikkelen, conditie, wedstrijden.

power-plate
Boks

Boks ruimte

Train in een ruime aanpak uw boks technieken en sport specifieke oefeneningen

power-plate
InBody Scan

INBODY SCAN

Met onze InBody Scan toestellen maken we gebruik van een methodi die Bio-elektrische Impedantie Analyse (BIA) wordt genoemd om de lichaamssamenstelling te meten. Hierbij wordt uw gewicht in verschillende componenten verdeeld zoals vetvrije massa, en vetmassa om gezondheid en voeding te evalueren.

Geïnteresseerd? Twijfel niet!

Heeft u nog vragen? Of wenst u meer info over dit fitness center in Merksem? Neem dan gerust contact op met American Fitness wij beantwoorden u zo spoedig mogelijk.

Contacteer ons nu!